СУБЛИМАЦИОНЕН ПЕЧАТ

 

Сублимацията е процес при който със специално сублимационно  мастило се отпечатва надпис или картинка на сублимационна хартия и посредством термо трансферна преса се прехвърля на материята.

Мастилото преминава от твърдо в газообразно състояния при температура около 195 градуса, порите на плата се отварят и мастилото се капсулова в полимерното покритие.

Цветовете остават там завинаги и не избеляват! Печатът е траен при многократно пране!

Тази техника на печат се прилага на тениски, чаши, шапки, подложки, пъзели, ключодържатели, магнити, GSM калъфи, чинии, сенници, чанти, раници, мешки, хавлии, чадъри, часовници, значки и много други рекламни материали, които имат специално сублимационно покритие.

 

СИТОПЕЧАТ

 

Ситопечатът е технология за печат, която дава възможност да се печата не само върху текстил, но и върху хартия, пластмаса, стъкло, керамика, метал, кожа и други материали, както и върху предмети с неправилна форма.

Боята прониква в материята и се изсушава с инфрачервен нагревател при температура над 150 градуса.Това прави невъзможно изпирането ѝ при пране на 30/40 градуса.

Технологията на печат се прилага върху много артикули-тениски, шапки, работно облекло, химикалки, запалки, хартиени и еко торбички, тефтери и други.

 

ТРАНСФЕРЕН ПЕЧАТ

Фирмата прелага също трансферни щампи за декорация на текстилни изделия от памук и полиестер на формати А4-210х297мм и А3-297х420мм.

Щампите се печатат на специална трансферна хартия с пластизолни текстилни бои. Пренасят се на дрехата под налягане посредством термо трансферна преса.

Щампата е много качествена и издържа на многократнократно пране.Препоръчваме тази техника за печат на полиестерни материи, екипи, якета и други.

Предимството на технологията е , че на посочените формати могат да се съберат повече лога/надписи/дизайни като цената е за брой формат. Също форматите могат да се складират и ползват само при поръчка.Така влагате по-малко средства отколкото да се принтират директно на модела.